Określenie sous-vide w restauracyjnym menu automatycznie dodaje mu klasy i elegancji. Za pięknie brzmiącym francuskim...
Szklany czajnik elektryczny z funkcją...
Określenie sous-vide w restauracyjnym menu automatycznie dodaje mu klasy i elegancji. Za pięknie brzmiącym francuskim...
Jak bezpiecznie i wygodnie przechowywać domowe zapasy? Próżniowe pakowanie żywności to odpowiedź na wiele kuchennych...
Jak sprytnie (i smacznie) wprowadzić szpinak do codziennej diety? Doskonałym rozwiązaniem są koktajle z dodatkiem...
Na rynku dostępnych jest mnóstwo różnego rodzaju urządzeń, które kuszą funkcjonalnością, ceną i nowoczesnym designem....
Jak sprytnie (i smacznie) wprowadzić szpinak do codziennej diety? Doskonałym rozwiązaniem są koktajle z dodatkiem...
Jak bezpiecznie i wygodnie przechowywać domowe zapasy? Próżniowe pakowanie żywności to odpowiedź na wiele kuchennych...
Określenie sous-vide w restauracyjnym menu automatycznie dodaje mu klasy i elegancji. Za pięknie brzmiącym francuskim...
Na rynku dostępnych jest mnóstwo różnego rodzaju urządzeń, które kuszą funkcjonalnością, ceną i nowoczesnym designem....
Pojemnik roboczy wraz z pokrywą do robota ProfiCook PC-KM 1063
Uszczelka, pierścień uszczelniający do blendera kielichowego ProfiCook PC-UM 1086
Końcówka do krojenia cienka do szatkownicy ME 3604 oraz ME 467 CB
Końcówka do krojenia gruba do szatkownicy ME 3604 oraz ME 467 CB
Końcówka do tarcia drobna do szatkownicy ME 3604 oraz ME 467 CB
Końcówka do tarcia gruba do szatkownicy ME 3604 oraz ME 467 CB
Końcówka do tarcia sera orzechów do szatkownicy ME 3604 oraz ME 467 CB
Zestaw składający się ze stożka narzędziowego, ostrza oraz haka do ugniatania do robota KM 3645 oraz KM 1390 CB
Hak do ugniatania ciasta, przeznaczony do robota kuchennego Clatronic KM 3765 oraz Bomann 6036 CB
Akcesoria do makaronu odpowiednie do robota Clatronic KM 3350 oraz Bomann KM 367 CB