Określenie sous-vide w restauracyjnym menu automatycznie dodaje mu klasy i elegancji. Za pięknie brzmiącym francuskim...
Określenie sous-vide w restauracyjnym menu automatycznie dodaje mu klasy i elegancji. Za pięknie brzmiącym francuskim...
Jak bezpiecznie i wygodnie przechowywać domowe zapasy? Próżniowe pakowanie żywności to odpowiedź na wiele kuchennych...
Jak sprytnie (i smacznie) wprowadzić szpinak do codziennej diety? Doskonałym rozwiązaniem są koktajle z dodatkiem...
Na rynku dostępnych jest mnóstwo różnego rodzaju urządzeń, które kuszą funkcjonalnością, ceną i nowoczesnym designem....
Jak bezpiecznie i wygodnie przechowywać domowe zapasy? Próżniowe pakowanie żywności to odpowiedź na wiele kuchennych...
Określenie sous-vide w restauracyjnym menu automatycznie dodaje mu klasy i elegancji. Za pięknie brzmiącym francuskim...
Jak sprytnie (i smacznie) wprowadzić szpinak do codziennej diety? Doskonałym rozwiązaniem są koktajle z dodatkiem...
Na rynku dostępnych jest mnóstwo różnego rodzaju urządzeń, które kuszą funkcjonalnością, ceną i nowoczesnym designem....
Wysokiej klasy zgrzewarka próżniowa, dzięki której łatwo podzielisz produkt spożywczy na mniejsze porcje i błyskawicznie zamkniesz je hermetycznie we folii. ProfiCook PC-VK 1080 to urządzenie całkowicie zautomatyzowane, a do tego trwałe – obudowa wykonana ze stali nierdzewnej. Produkty umieszczone w workach próżniowych dłużej...
Zgrzewarka próżniowa ProfiCook PC-VK 1134 to idealny produkt dla każdego, kto chce szybko dzielić produkty spożywcze na mniejsze porcje i zależy mu na bezpiecznym przechowywaniu żywności. Pakowanie próżniowe pozwala utrzymać świeżość żywności aż pięć razy dłużej niż w przypadku tradycyjnego przechowywania i to bez...