Urządzenie do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126

501126

Duża dostępność




356,30 zł

309,00 zł

(Oszczędzasz  -47,30 zł)

  • Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.
  • Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury
  • Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat

Więcej szczegółów

Dostawa już od 15 zł

Sprawdź koszty wysyłki
Zamów teraz 13:00 i otrzymaj na jutro z DHL (Kurier) Za darmo!

Dodaj do listy życzeń

darmowa dostawa od 250 zł

30 dni na zwrot

wysyłka w 24h

gwarancja 24 miesiące

Szczegóły

  • Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.
  • Obudowa ze stali nierdzewnej z miękkim ergonomicznym uchwytem
  • Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0,5 °C)
  • Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat
  • Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła
  • Obieg wody: 7-8 l/min
  • Na wyświetlaczu LED pojawia sie: - wybrana temperatura - rzeczywista temperatura - timer
  • Regulacja temperatury: 0°C – 90°C (w krokach co 0,5 °C)
  • 99-godzinny timer
  • Automatyczne wyłączanie przy niskim poziomie wody
  • Zastosowanie do wszystkich naczyń żaroodpornych o wysokości ok. 15 cm i wyższych
  • Wbudowany uchwyt mocujący
  • Łatwy w obsłudze i czyszczeniu
  • Zasilanie sieciowe: 220-240 V, 50/60 Hz, 800 W
  • Wymiary (S x W x G): 390 x 70 x 105 mm
  • Waga: 1,20 kg
  • Do pakowania próżniowego polecamy: zgrzewarkę ProfiCook PC-VK 1080 - SPRAWDŹ
Urządzenie do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126 https://www.proficook.pl/67703-large/urzadzenie-do-gotowania-sous-vide-proficook-pc-sv-1126.jpg <ul> <li>Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.</li> <li>Obudowa ze stali nierdzewnej z miękkim ergonomicznym uchwytem</li> <li>Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0,5 °C)</li> <li>Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat</li> <li>Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła</li> <li>Obieg wody: 7-8 l/min</li> <li>Na wyświetlaczu LED pojawia sie: - wybrana temperatura - rzeczywista temperatura - timer</li> <li>Regulacja temperatury: 0°C – 90°C (w krokach co 0,5 °C)</li> <li>99-godzinny timer</li> <li>Automatyczne wyłączanie przy niskim poziomie wody</li> <li>Zastosowanie do wszystkich naczyń żaroodpornych o wysokości ok. 15 cm i wyższych</li> <li>Wbudowany uchwyt mocujący</li> <li>Łatwy w obsłudze i czyszczeniu</li> <li>Zasilanie sieciowe: 220-240 V, 50/60 Hz, 800 W</li> <li>Wymiary (S x W x G): 390 x 70 x 105 mm</li> <li>Waga: 1,20 kg</li> <li>Do pakowania próżniowego polecamy: zgrzewarkę ProfiCook PC-VK 1080 - <a title="Pakowanie próżniowe" href="/zgrzewarki/urzadzenie-do-pakowania-prozniowego-profi-cook-pc-vk-1080.html" target="_blank">SPRAWDŹ</a></li> </ul> PROFI COOK urzadzenia-do-sous-vide 4006160011265 309 PLN in_stock

Nasze marki